Tweede ronde JWO en VWO

Niet minder dan 17 College-leerlingen haalden de cesuur van de eerste ronde en werden daardoor tot vertegenwoordiger van het College geslagen. Ze voelden zich opnieuw geroepen om zich te meten met héél Vlaanderen tijdens de tweede ronde van de Junior Wiskunde Olympiade (tweede graad) en de Vlaamse Wiskunde Olympiade (derde graad). Geen enkele leerling slaagde voor de finale; maar de uitstap naar de Universiteit Gent en de vraagstukken tijdens deze tweede ronde waren een heuse ervaring.

 

Tien leerlingen van onze school waren geselecteerd voor de tweede ronde van de VWO: De Backer Jasmine (5 E2), De Roeck Lieven (5F), De Vos Nele (6F), de Werd Siebe (6F), Dirven Thomas (6F), Naudts Lara (6K), Poppe Astrid (5K), Van Hecke Marie (6I), Van Parys Kato (6I), Wauters Tibo (6I).

Ook zeven leerlingen uit de tweede graad waren erin geslaagd zich te plaatsen voor de tweede ronde van de JWO: De Saegher Wout(3F2), Rogiers Lara (4F), Spriet Marie (4G), Van Eetvelde Rosie (4B1), Van Poucke Timon (4F), Van Roy Belle (4G), Verhofsté Aline (4G).

IMG_6229

Terug naar overzicht