Rode Neuzen Dag op SLC

Vrijdag 29 november kleurde ROOD

3STW begon het rodeneuzenavontuur met veel vragen:

Wat is Rode Neuzen Dag? Wanneer is het Rode Neuzen Dag? En vooral: Wat kunnen wij doen om jongeren met psychische problemen te helpen?

Tijdens de lessen integrale opdrachten werd volop info opgezocht en gebrainstormd. De leerlingen kwamen op het fantastische idee om heel wat lekkere dessertjes te verkopen.

Op 29/11 was het dan zover: de volledige school kleurde rood. We zagen rode truien, oorbellen, lippenstift, petten en zelfs een rode Sint. De leerlingen waren dolenthousiast want de klas die het roodst kleurde maakte ook kans op een ontbijt op school… Welk klas zou dit zijn… ? De winnaars van deze actie waren de leerlingen van 3C2 . Proficiat!

Bij de leerkrachten won mevrouw Van Goethem als moois geklede leerkracht. Zij won een personal shopping namiddag met bijhorend stijladvies.

De leerlingen van 3STW speelden zelfbedachte spelletjes, er werden talrijke foto’s genomen en er was natuurlijk de verkoop van al het lekkers: Pannenkoeken, churros, taart en chocomelk gingen razendsnel de deur uit. In totaal zijn er honderden dessertjes verkocht.

Breng zeker nog eens een bezoekje aan hun zelfgemaakte instagrampagina: rodeneuzendag.slc om na te genieten!

Deze Rodeneuzendag op SLC zorgde voor een winst van … 1113, 14 euro!

Aagje Vandesteene, Leerkracht Integrale Opdrachten

Terug naar overzicht